Na përcjellni në:

Produktet

image01 image02 image03

Bukë Fshati

Pesha: 2000 gr.
Përmbajtja: Miell gruri 51%, miell thekre 49%, miell special, vaj bimor, vaj kanole
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 936/221
Yndyrë (gr.) 1,6
Çmimi: 3.50 €

Bukë malësie

Pesha: e madhe 1000 gr., e vogël 500gr.
Përmbajtja: miell gruri, miell thekre, vaj bimor, thartësirë e lëngshme
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 971/229
Yndyrë (gr.) 1,6

Çmimi: 1.50 €, 0.80 € (varësisht prej madhësisë)

Bukë Shtëpie

Pesha: 1000 gr.
Përmbajtja: miell gruri, miell thekre, vaj bimor.
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 951/225
Yndyrë (gr.) 1,6

Çmimi: 2.50 €

Bukë fitnesi

Pesha: 750 gr.
Përmbajtja: miell gruri, miell thekre, misër, 4 lloje të farërave.
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 865/153
Yndyrë (gr.) 2,9
Çmimi: 1.90 €

Volkanbrot

Pesha: 500 gr.
Përmbajtja: miell gruri, miell thekre
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 1011/249
Yndyrë (gr.) 1,8

Çmimi: 0.75 €

XL kokërr

Pesha: 500 gr.
Përmbajtja: miell gruri, miell thekre, 4 lloje të farërave.
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 1065/253
Yndyrë (gr.) 6,2

Çmimi: 1.80 €

Bukë e pjekur dy herë

Pesha: 500 gr.
Përmbajtja: miell thekre 70%, miell gruri 30%, vaj palme, pluhur soje.
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 795/188
Yndyrë (gr.) 1,1

Çmimi: 1.80 €

Bukë Oberlander

Pesha: 500 gr.
Përmbajtja: miell gruri, miell thekre, vaj palme, vaj bimor.
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 946/223
Yndyrë (gr.) 1,1

Çmimi: 0.90 €

Baget me qepë

Pesha: 300 gr.
Përmbajtja: miell gruri, vaj bimor, qepë, soja.
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 1122/266
Yndyrë (gr.) 4,9

Çmimi: 0.99 €

Baget 350 gr

Bukë gruri.
Miell nga 100% gruri

0.99 €

Baget thekre

Pesha: 280 gr.
Përmbajtja: miell thekre 70%, miell gruri 30%, vaj bimor
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 930/220
Yndyrë 1,3

Çmimi: 1.10 €

Baget i rrumbullakët 75 gr

Kulaç gruri. Të mbuluara me miell gruri.

0.15 €

Baget i vogël 75 gr

Kulaç gruri. Miell 100% gruri.

0.70 €

Bukë thekre 65gr

Pesha: 65 gr.
Përmbajtja: miell thekre 70%, miell gruri 30%, vaj palme, pluhur soje
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 795/188
Yndyrë (gr.) 1,1

Çmimi: 0.30 €

Bukë me fara të ndryshme

Pesha: 55 gr.
Përmbajtja: miell gruri, miell thekre, elb i pjekur
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 713/168
Yndyrë (gr.) 2,0

Çmimi: 0.30 €

Bukë Tim Malzer

Pesha: 55 gr.
Përmbajtja: miell gruri, miell thekre, fara të përziera, fara të vajit.
Vlerat për 100 gr.
Energji (kj/kcal): 666/158
Yndyrë (gr.) 3,4

Çmimi: 0.30 €

Xhep me domate dhe spinaq

0.15 €

Trekëndësh me Susam 130 gr

0.70 € 

Rollne me Djath

130gr

1.20 € 

Xhep me ajkë dredhëze

0.80 €

Xhep Spinaqi me Djath

125gr

1.20 € 

Xhep me Domate dhe Speca

125gr

1.20 € 

Kacel me Mish Qure dhe Perime

120gr

1.20 €

Trekëndësh vegjetarian

1.20 €

Brecell Bajerni

0.70 €

Croissant

0.80 €

Croissant me çokollatë

1.00 €

Cheesecake

1.30 €

Mufin Çokollatë

150gr

1.20 € 

Mufin boronicë 120 gr

1.50 €

Rrollne me lajthi

1.30 €

Torte buka 300 gr

1.99 €

Donout me krem çokollate dhe lajthi 80 gr

në brendi - 80gr

0.80 € 

Donout me krem vanile 80 gr

80gr

0.80 € 

Xhep me ajkë fruta mali

0.80 €

Croissant me krem çokollate dhe vanile

1 €

Croissant me lajthi

1.00 €