Showing 37–40 of 40 results

Show sidebar
Close

Trekëndësh me Susam

Miell Gruri, Majë Buke, Sheqer, Kripë, Vezë, Gjalpë (Gjurmë Laktoze).
Close

Xhep me Djathë

Miell Gruri, Majë Buke, Sheqer, Kripë, Vezë, Gjalpë (Gjurmë Laktoze), Kremë Djathi, Djath Mozzarella.
Close

Xhep me Domate & Speca

Miell Gruri, Majë Buke, Sheqer, Kripë, Vezë, Gjalpë (Gjurmë Laktoze), Speca të Kuq, Domate dhe Misër.
Hot
Close

Xhep me Spinaq dhe Djathë

Miell Gruri, Majë Buke, Sheqer, Kripë, Vezë, Gjalpë (Gjurmë Laktoze), Djathë Feta, Mbushje Spinaqi.